Vacature


Nieuwe Bestuursleden gezocht voor het dagelijks bestuur!

 

 Het einde van het collegejaar nadert en daarmee opent SV Biruni de vacatures voor de functies binnen het bestuur! Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. De functies die open staan zijn als volgt: 

* Voorzitter: Als voorzitter zorg je voor de interne en externe betrekkingen. Daarnaast begeleid je de bestuursvergaderingen en help je waar nodig de andere bestuursleden met hun taken.

* Vice-voorzitter: Ondersteunt de voorzitter, bij afwezigheid tijdens vergaderingen e.d. zal de vice-voorzitter de taak tijdelijk mogen overnemen. De voorzitter kan de vice-voorzitter een deel van zijn/haar taken afstaan als de voorzitter het te druk heeft. Zo biedt de vice-voorzitter ondersteuning aan de voorzitter.

* Secretaris: De secretaris is degene die tijdens de vergaderingen notulen opstelt en het agenda klaarmaakt voor de eerstvolgende vergadering. Het bestuur is dan op de hoogte van welke afspraken er gemaakt zijn.

* Penningmeester: De penningmeester is natuurlijk de baas over het geld! Alles moet netjes bijgehouden worden.

* Lid Extern/PR: De lid extern is onmisbaar bij SV Biruni. Hij/zij promoot SV Biruni overal waar de mogelijkheid bestaat: bij evenementen, netwerkborrels en ook op verschillende faculteiten.

* Lid Intern: De lid intern gaat over de interne relaties binnen het bestuur. Het regelen van locaties, organiseren van bestuursuitjes en het behouden van contact met de bestuursvertegenwoordigers zijn de taken die behoren tot de taken van de lid intern. 

* Activiteitencoordinator: Zorgt voor een duidelijke taakverdeling voor en tijdens activiteiten. Hij/zij ziet er ook op toe dat de verdeelde taken ook daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Ben jij zelfverzekerd, betrouwbaar, doelstrevend en enthousiast? Dan zoekt SV Biruni jou! Een jaar in het bestuur is een ervaring die je op vele vlakken zal doen groeien. Je leert nieuwe mensen kennen, je bouwt een groot netwerk op, krijgt handigheid in het organiseren en plannen. Bovendien is het een mooi punt voor op je CV.  Wil jij in het bestuur? Stuur dan je CV en een motivatiebrief op. Vermeld hierin waarom je in het bestuur wilt en waarom jij past bij die functie in het bestuur. Ook je ideeën over wat je zou willen doen in het bestuur zijn welkom. De aanmeldingen ontvangen wij graag op het mailadres info@svbiruni.nl 

Iedereen mag solliciteren. Ervaring is niet vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *